Miksi osallistuisit Bonari-valmennukseen?

Vauhdikas kiinteistönvälittäjä vaikuttaa usein autokauppiaalta, joka on opetellut muutaman lakipykälän. Hän on moottoriturpa, joka saattaa puhua itsestään kolmannessa persoonassa kuin kuninkaallinen. Toki osa asiakkaista viihtyy hänen loisteessaan. Mutta moni myös kärventyy.

Parhaita välittäjiä yhdistävät kuitenkin asiat, joita suuri yleisö tuskin huomaa.

Todelliset menestyjät toimivat kuin varainhoitajat. 

He pitävät huolta kahdesta omaisuuserästä. Ensimmäinen on tietenkin asiakkaan arvokkain sijoitus, eli hänen kotinsa. Toinen on välittäjän oma asiakassalkku.

Parhaat välittäjät ymmärtävät, että jokainen arkinen kohtaaminen on työhaastattelu. Tuleva kodinvaihtaja arvioi, palkkaisiko hän juuri tuon välittäjän avukseen. Se saattaa olla ajankohtaista vasta vuosien päästä. Mutta jossain vaiheessa jokainen meistä muuttaa. Sinun kannaltasi onkin miljoonan euron kysymys, kenelle asiakas silloin soittaa.

Hyvällä välittäjällä on salkussaan yhteensä sata entistä ja tulevaa kodinvaihtajaa. Erinomaisen ammattilaisen salkussa heitä on kaksisataa. Siinä vaiheessa menestystä on jo vaikea estää. 

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Jos onnistuminen olisi
noin helppoa, miksi jokainen välittäjä ei sitten toimi niin?

Yhtä hyvin voisit kysyä, miksi ihmiset eivät laihdu. Läski vain lisääntyy, vaikka me kaikki tiedämme ratkaisun: täytyy syödä vähemmän ja liikkua enemmän. Paino putoaa yhtä varmasti kuin aurinko nousee taas huomenna idästä.

Kyse onkin siitä, että vanha tapa täytyy vaihtaa uuteen. Se on maailman vaikein asia. Siksi personal trainer on yksi nopeimmin yleistyvistä ammateista. Huonot rutiinit on helpompi korvata hyvillä, kun joku vaatii ja kannustaa.

Bonari-valmennus auttaa sinut eroon monista alamme tehottomista
tavoista. Niiden tilalle hankit uusia parempia käytäntöjä. 

Valmennus kestää 12 viikkoa, koska uusien tapojen juurtuminen vie aikaa. Siihen tarvitaan kuukausia sitkeää puurtamista.

Kun lopulta saat todistuksesi Bonari-valmennuksen kurssijuhlassa, uudet menetelmät tuntuvat jo luontevalta osalta arkeasi. Lisäksi esimiehesi ja kurssikaverisi toimivat tukenasi myös valmennusputken jälkeen.

Oletko kyllästynyt niukkuuteen? Kaipaatko enemmän aikaa harrastuksillesi
tai perheellesi? Haluaisitko rempata kotisi tai ostaa uuden auton? Pelkäätkö,
että edessä on ankea vanhuus kansaneläkkeen varassa?

Hae Bonari-valmennukseen. Se saattaa olla yksi elämäsi tärkeimmistä päätöksistä.

 

 

Yhteystiedot

Kahdeksas päivä Oy

Porkkalankatu 24, 00180 Helsinki

0207 51 3808, info@bonari-valmennus.fi

Ota yhteyttä!